Trainers

Hoofdtrainer

Caribische Kampioen Taekwondo en WK deelnemer in 2003. Deze Olympische sport beoefent hij al 31 jaar (vanaf z’n 16e in de Nationale selectie van de Nederlandse Antillen). In 2003 heeft hij  Taekrosa opgericht en als trainer/ coach heeft hij verschillende sporters begeleid naar verschillende nationale- en internationale prijzen.

zijn 21e heeft Angelo op Curaçao Kickboxing beoefend en geeft hij sinds 2015 training in Taeboxing een methode dat Taekwondo en het westers boksen gecombineerd.

Trainer

Niels Huttenhuis (40) begon op zijn 7e met Taekwondo in zijn toenmalige woonplaats Oldenzaal. Hij was 16 jaar toen hij zijn zwarte band behaalde en toen begon hij ook met lesgeven. (Vecht)Sport is een belangrijk deel van zijn leven. De trainingen van Niels kenmerken zich door de focus op techniek, zijn duidelijke en rustige uitleg en uitdagende conditionele oefeningen. Iedereen kan op zijn eigen niveau deelnemen.

Naast het actief zijn met de sport werkt Niels als business development manager


Trainer

Rasim Risljanin. Ex-leger officier, zwarte band taekwondo en internationaal scheidsrechter bij Taekwondo Bond Nederland. “Ik heb altijd een leven vol sport en doorzettings-
vermogen gehad. Op het moment ben ik trainer bij Taekwondo Rosalia in Utrecht en enthousiaste wielrenner bij WTC Nieuwegein.”