Leerzaam TTE Open 2018

Afgelopen zaterdag 27 oktober j.l. namen we met 4 sporters deel aan de TTE Open.

Jesse, uitkomend in de A-klasse, -41kg cadetten, was als eerste aan de beurt om de mat op te gaan en wel tegen Frankrijk. Jesse overklaste zijn tegenstander volkomen en won de kwartfinale op pointgap.

Zijn tegenstander in de halve finale, trok zich terug, waarop alleen de finale nog restte. In de finale trof Jesse in België een zeer ervaren tegenstander. Jesse vocht meer tegen zichzelf dan tegen zijn tegenstander en verloor de finale, zilver voor Jesse.

Daarna was het de beurt aan Marc. Marc, senior C-klasse was  2 gewichtsklassen omhoog gepouled, omdat er in zijn eigen klasse geen tegenstanders waren. Marc kwam hierdoor tegenover een tegenstander te staan, die een stuk zwaarder

was en ook wat meer ervaring had. Marc vocht wat hij waard was, maar moest, na een onreglementaire stoot naar het hoofd opgeven.

In de klasse van Adam Amine waren helemaal geen tegenstanders en ook in de klasse daarboven waren geen inschrijvingen, waardoor er voor Adam geen wedstrijd was.

Kaoutar had alleen de finale te vechten en trof hier in België een oude bekende. Van deze tegenstandster had ze een maand eerder in België verloren, kans dus om orde op zaken te stellen. Kaoutar vocht voor wat ze waard was, maar verloor helaas ook deze keer, ook zilver voor Kaoutar dus.